Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől izzadhatok olyan büdöset?

Mitől izzadhatok olyan büdöset?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy a testszagra hatással van a táplálkozásunk is.

Én nem eszem olyan sok húst,kevés műanyag ételt eszem.

Nem dohányzom,nem drogozok,nem iszok alkoholt.

Mégis dúrván büdöset izzadok.

Mit tehetek ellene??? Itt nem deóra gondolok. Sportolásnál nem ér semmit.

2009. aug. 7. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Vannak emberek akik így izzadnak, de menj el orvoshoz, lehet más oka van.
2009. aug. 7. 20:05
 2/4 anonim válasza:
76%
Igazából az is számít hogy hány éves vagy, régen mikor még tini voltam egy időben nekem is volt hogy kellemetlen szagú volt az izzadságom.Ezt kinövi az ember.Bár írtad hogy nem dezodorra gondolsz, de szerintem azt is ki kell tapasztalni hogy melyik dezodor jó neked, mert ez is változik minden embernél.Nekem a dove jó, nővéremnek a rexona, valaki erre valaki arra esküszik.Vannak gyógyszertári izzadásgátlók is, még nem használtam ilyet, de állítólag jók.
2009. aug. 7. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Mi úgy tanultuk, hogy az izzadás színtelen, szagtalan folyadék. Akkor van szaga, ha a bőrünkön lévő baktériumok fogyasztják az izzadságot és a végterméküket kiengedik magukból.
2009. aug. 8. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:

25,f vagyok

Stiftet használok,oldspice meg póbáltam még néhányat,de sokat nem értek.

Nem csak erre az izzzadásra gondolok.Sport közben és után is szúrj aaz orrom.Mások miért nem izzadnak ilyen rohadt büdöset.Miért csak én?

2009. aug. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!