Mi lett velem? Mi lehet a bajom?
Mostanság nagyon fáradékony vagyok ,régebben szüleim szerint örökmozgó voltam sose bírtam nyugton maradni .
Szeretek ,mozogni ,sportolni ,de valahogy mostanság könnyen elfáradok ,a sulink két emeletes ,mire felmászok a 2.-ra teljesen elfáradok mindennap van tesim mivel benne vagyok a felmenő rendszerben ,lehet ez lenne a baj ,a felméréseken is egyre romlik az eredményem ,tavaly 60 felülés csináltam meg most már csak 45 -öt ,cooper 200 m-es pályán tavaly 12 kör most 10 és fél ...
vérszegénységre tippeltem de lehet ,hogy esetleg szimplán fáradtság. Légyszi írjatok!
szerintem is lehet vérszegénység, vashiány ilyesmi
én is voltam már így elmentem dokihoz kértem egy vérvételt és ennyi szóval menj el nem tart semeddig.
na igen, nálam annyira minimális volt a vérszegénység h nem kellett semmit sem szednem, utána csináltatott egy TSH vérvételt h kizárja nem e pajzsmirigyemmel van gond szerencsére rendben volt, szóval maradt az alacsony vérnyomás azt mondta sportoljak rendszeresen és jobb lesz és igaza lett :)
csak ezt az eshetőséget azért nem írtam mert azt írtad örökmozgó voltál meg te rendszeresen mozogsz akkor nem hiszem h vérnyomás problémáid lennének bár sose tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!