Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lett velem? Mi lehet a bajom?

Mi lett velem? Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Mostanság nagyon fáradékony vagyok ,régebben szüleim szerint örökmozgó voltam sose bírtam nyugton maradni .

Szeretek ,mozogni ,sportolni ,de valahogy mostanság könnyen elfáradok ,a sulink két emeletes ,mire felmászok a 2.-ra teljesen elfáradok mindennap van tesim mivel benne vagyok a felmenő rendszerben ,lehet ez lenne a baj ,a felméréseken is egyre romlik az eredményem ,tavaly 60 felülés csináltam meg most már csak 45 -öt ,cooper 200 m-es pályán tavaly 12 kör most 10 és fél ...

vérszegénységre tippeltem de lehet ,hogy esetleg szimplán fáradtság. Légyszi írjatok!

2012. okt. 17. 21:14
 1/5 anonim válasza:

szerintem is lehet vérszegénység, vashiány ilyesmi

én is voltam már így elmentem dokihoz kértem egy vérvételt és ennyi szóval menj el nem tart semeddig.

2012. okt. 17. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm már ősziszünetbe megyek is vérvételre a laborba ,és arra milyen gyógyszer a legjobb ?te milyet használsz ?
2012. okt. 17. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás is lehet az oka. Az enyém is van, hogy csak nyolcvan meg ilyesmi, ilyen alacsonnyal nagyon nehéz sportolni, mert ásítozni kezdek mg minden,
2012. okt. 17. 22:04
 4/5 anonim válasza:

na igen, nálam annyira minimális volt a vérszegénység h nem kellett semmit sem szednem, utána csináltatott egy TSH vérvételt h kizárja nem e pajzsmirigyemmel van gond szerencsére rendben volt, szóval maradt az alacsony vérnyomás azt mondta sportoljak rendszeresen és jobb lesz és igaza lett :)

csak ezt az eshetőséget azért nem írtam mert azt írtad örökmozgó voltál meg te rendszeresen mozogsz akkor nem hiszem h vérnyomás problémáid lennének bár sose tudni.

2012. okt. 17. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 20. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!