Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kullancs kijöhet magától is a...

Kullancs kijöhet magától is a bőr alól vagy csak akkor tűnik el, ha eltávolítják?

Figyelt kérdés
Másfél éves kislányom nyakán ma reggel volt egy icipici (kb. fél mm-es) fekete "valami". Azt hittem, h csak egy kis szösz, és nem foglalkoztam vele, később viszont, amikor le akartam szedni, már nagyobb lett. Úgy gondoltam, h kullancs lehet, de mivel nem értek hozzá, ezért elvittem a gyerekorvoshoz, h szedje ki. Indulás előtt már kb másfél mm-es volt a "dolog", kiemelkedett a bőrből, de mire a dokinál levetkőztettem a gyereket, eltűnt. Egy pici piros csípés foltja maradt csak a nyakán. Az orvos rá sem nézett, annyit mondott, h lehet, h tényleg kullancs volt és vmi csoda folytán magától levált. Szerintetek mi lehetett a kislányom nyakán?

2012. okt. 17. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az volt. Amúgy benedvesített gyufa fejével ki lehet csalogatni. De pl nekem volt olyan,hogy a mellemből mászott ki magától,miután megfürödtem
2012. okt. 17. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt a pici csípés foltot kell figyelned, változik-e. Ha igen, rohanás az orvos, de olyan aki komolyan veszi a dolgot. A neten találsz erről nagyon sok cikket.
2012. okt. 17. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!