Mi lehet a baj? Tetoválás utáni gyulladás?
Figyelt kérdés
Ma csinálták a csuklómra, kb 6 cm-es minta, a tetoválás annyira nem fájt, de most pár órája szörnyen ég, olyan gyulladt érzés van benne vagy mi és nagyon fáj, nem szoktam sírni, de most az kerülget. A fóliát alig bírom levenni, vörös az egész. Ez normális? Mit csináljak? Lehet, hogy elfertőződött? Nem szalonban csinálták. (első tetkó) Be vehetek rá gyógyszert? :/2012. okt. 15. 03:48
1/10 anonim válasza:
Szerintem elfertőződött.Gratulálok hogy maszekosnál csináltattad... Nem hiszem hogy a gyógyszer segítene is valamit.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is koszos tu, es elfertozodott.
Hogy miert nem mentel szalonba... :(
3/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még mindig ugyanígy vagyok, nem sokat javult, gyógyszert is vettem be, most mit tegyek? Menjek dokihoz? Már nem bírom :(((
2012. okt. 15. 09:57
4/10 anonim válasza:
kened valamivel? hogyan kezeled otthon?
5/10 anonim válasza:
kenni kell bepanthennel, ha meg úgy tűnik elfertőződött, fújj rá octenisept fertőtleníatőt!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, igen kenem Bepanthenel, csak annyira fájt tegnap, hogy hozzá sem bírtam érni. Szerencsére most már elmúlt, 2 órával előtte mentem volna orvoshoz miatta, de akkor így már inkább nem. Lehetséges, hogy csak maga a tetoválás miatt volt ilyen rossz, hiszen megszurkálták, birizgálták...?
2012. okt. 15. 23:28
7/10 A kérdező kommentje:
...a bőrömet ott és így védekezett, mint egy sebnél?
2012. okt. 15. 23:29
8/10 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem is égett első két nap, főleg ha hozzáértem kenésnél, de kinek milyen a fájdalomküszöbe..:) jövőhét végére teljesen begyógyul!
9/10 anonim válasza:
a tű kb másfél, 2 mm-re megy a bőrbe sokszor egymás után, egy sebként kell felfogni, nekem is orbitálisan fájt a csuklóm utána, állandóan az a szó járt közbe a fejembe hogy velőtrázó fájdalom :)
10/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Úgy tűnik, most már minden rendben van, már nem érzékeny. :)
2012. okt. 25. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!