Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek volt már...

Van itt olyan akinek volt már tüdőgyulladása?

Figyelt kérdés
Pár dolgot kérdeznék, eddig senki nem válaszolt a többi témakörben ahol kérdeztem :/
2012. okt. 14. 20:55
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Nekem volt.
2012. okt. 14. 20:57
 2/23 Gyakori Ferenc válasza:
Volt, de háziorvoshoz/gyerekorvoshoz/szülőkhöz fordulj. Én nem emlékszem rá, de neten sokkal több dolgot össze tudnál kapirgálni mint itt. Tudod... "Google a barátod." :)))
2012. okt. 14. 20:57
 3/23 anonim ***** válasza:
:D
2012. okt. 14. 20:59
 4/23 A kérdező kommentje:

voltam vele orvosnál, csak érdekelne pár dolog még amit sehol nem találtam meg.

Nektek meddig fájt a "hátatok" utánna? meddig szedtétek a gyógyszert?

én már abbahagytam a gyógyszer szedését és ezután 1 nappal el is múlt a hátfájás, de még köhögök de már nem jön föl semmi látványos és a nyelves is lassan visszaváltozik eredeti szinére. lehetséges h így elmúlik teljes mértékben? honnan fogom tudni h elmúlt biztosan teljesen?

köszi :)

2012. okt. 14. 21:02
 5/23 anonim ***** válasza:
Nekem is volt.
2012. okt. 14. 21:02
 6/23 anonim ***** válasza:
Engem először félrekezelt az orvos, és nem vette észre, hogy tüdőgyulladás. Ezért nekem 3 hétig elhúzódott, mire teljesen rend bejöttem.
2012. okt. 14. 21:03
 7/23 anonim ***** válasza:
Azt szépen elválasztottam :D Szóval: rendbe jöttem! Na! :D
2012. okt. 14. 21:03
 8/23 A kérdező kommentje:
először engem is , nekem is régóta tart már, és nem is bízok teljesen az orvosban ezért érdekelnének a fent dolgok :S
2012. okt. 14. 21:05
 9/23 A kérdező kommentje:

szval h nem -e lehet baj h hamarabb abbahagytam a gyógyszert mint teljesen elmúlt volna a dolog?

meg a doki nem írt ki semmi röntgent v bármit h megbizonyosodjunk h teljesen elmúlt..

2012. okt. 14. 21:08
 10/23 A kérdező kommentje:
nah vki vmi? nem igaz h senki nem tudja ezeket és pont mindenki ilyenkor tűnik el.. sose válaszol senki :|
2012. okt. 14. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!