A fű alkohollal együtt nagyon nem működik?
Én màr 3x voltam ugy, hogy kellően be voltam csiccsentve, aztán a többiek elővettek egy jointot. Ha mértékkel csinálod akkor nem lesz semmi gond. Egyszer sem hànytam tőle és rosszul se lettem. Annyi a titka hogy nem kell magad halálra inni és a jointbol is max csak 5 slukk. És nálam ráerősít a hatásra, mindenen jobban nevetek, de semmi más.
Igazából olyan mintha még ittam volna egy fél üveg bort amikor már alapból be voltam kicsit rúgva. Fordítva még nem próbáltam, de nem is akarom. Nekem ez vált be, de annyira azért nem hű de nagy dolog. 3 év alatt 3 eset szerintem bőven jó.
Talán kicsit későn reagálok, de elmesélem az én élményemet.
Én viszonylag gyakran használtam a füvet és a sört/bort egyszerre.
Nekem nagyon változó hogy mikor milyen érzés volt.
Az elején borzalmas volt es szarul voltam tőle. De mindig láttam hogy a haverom milyen jól bírja.
Azután valahogyan rájöttem idővel hogy nem a fű pia kombóval van a gond, hanem velem. A lelkemmel. Pár hónap elteltével, és segítséggel kiderült hogy mi a problémám.
És érdekes mikor lelki békére találtam ez a fű pia kombó nem okozott pánikrohamot szédülést vagy hányást vagy rosszullétet.
Sose adagoltam ezeket túl ezért nem lehettem rosszul. Csak lelki gondok erosodtek fel tőle és amint meggyogyultam nem volt ilyen.
Később egyre hobban élveztem. Míg végül volt 4 alkalom ami csodálatos volt. Hogy ha a mértékeltnél többet iszol és szívsz, de a túl soknál pedig kevesebbet, akkor hihetetlen érzésben lesz részed. Az az igazság hogy csodálatos érzés volt. Mindtha lebegtem volna. És nem volt csodálatosabb mint ilyen állapotban az éjszakában hanyatfekve a legjobb barátommal a csillagokat bámulni és cseverészni, lebegni.
Köszönöm a kérdést! Nekem ez volt az élményem, remélem segíthettem!
Mi egyszer elszívtunk 3-an 2-3 grammot de nem éreztem semmit ezért gondoltam rá iszok vodkát.
1 óra múlva, kétszer hánytam, mozdulni se tudtam, megszólalni végképp, a szemem se tudtam kinyitni teljesen.
Ott megfogadtam, hogy ilyet soha többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!