Miért nőttem ilyen magasra?
Figyelt kérdés
Apám 170 cm
Anyám 159 cm
Rokonok közt vannak magasak (190 cm körül)
Én 17 évesen 202 cm vagyok!
Kosárlabdázok, ezért jó, hogy magas vagyok, de 210 cm fölé nagyon nem szeretnék nőni.
14 évesen 176 cm voltam.
Szerencsére jó testtartásom van és a mozgásom is jó, de a magasságom zavarna, ha 210 fölé menne! 2 hónapja töltöttem a 17-et, mennyi valószínűsége van annak, hogy még növök?
2012. okt. 14. 13:55
11/25 anonim válasza:
Vannak nagyon szép 180 centis lányok. De tulajdonképpen egyáltalán nem hátrány a párkeresésben. Viseld büszkén, és máshogy fognak rád nézni az emberek.
12/25 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek a magas srácok ;) :D 164cm/l
13/25 anonim válasza:
És neked hány cm-től számít valaki magasnak? :)
16/25 anonim válasza:
te három-négy éven belül olyan jópasi leszel, hogy a lányok megőrülnek majd érted. Már mióta szeretnék egy ilyen magas fiút.
17/25 anonim válasza:
nagyszülők,dédszülők közt sem volt hasonlóan magas?
egyik haverom 1 fejjel magasabb az egész rokonságánál.
végig akkora volt,mint én.8. után pedig kicsit nagyobb tempóban kezdett nőni és most 190 centi(én 171-nél stagnálok:D)
a nagyszülőktől kiderült,hogy a dédszülők voltak magasak...
18/25 A kérdező kommentje:
Egy hónap sem telt még el mióta kiírtam a kérdést, de nőttem még 0,5 centit.
2012. nov. 10. 18:31
19/25 A kérdező kommentje:
Egyébként már átléptem a 210-et...
2013. júl. 25. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!