Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon pattanásos a barátom...

Nagyon pattanásos a barátom arca (akné) évek óta. Hogyan tudnám rábeszélni a bőrgyógyászra?

Figyelt kérdés

engem ez tulajdonképpen nem érdekel! kétségbeesésem miatt írok ide, mert nekem is volt már nagyon csúnya az arcom, amikor minden önbizalmam lesüllyedt..de a bőrgyógyász kezelése végett kb fél év alatt helyrejött.

Most itt van az én szerelmem, aki nayon sokat szenved vele..és nekem most is járnom kell bőrgyógászhoz (néha újbol kipattogok) elővigyázatosági okokból..és hívtam őt is, hogy kísérjen el, vagy ő is megmugtathatná az arcát ha gondolja..de már félreértette és azt hiszi engem ez zavar. pedig nem..megszoktam sőt észre sem veszem..

De! nem régiben az anyukám előállt azzal a ténnyel, hogy márpedig, hogy néz ki, hogy én...egy fiú oldalán megyek végig stbstb...

nekem ez nagyon rosszul esett, hiszen nem ez számít! és attól függően még igényes és ápolt..erről nem tehet , hogy ilyen az arca..de tény, hogy sokkal boldogabb lenne..

ha én rábeszélném csak miatta tenném, nem azért, hogy más ki mit gondol...mert butaság!

szerintetek, tudok rá hatni? vagy hagyjam? ti hogyan csinálnátok?

2012. okt. 14. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
A barátod márpedig igénytelen ebből a szempontból. Úgy látszik, őt nem érdekli, hogy néz ki az arca, ha érdekelné, próbálna tenni ellene.
2012. okt. 14. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:

biztos,hogy tudsz rá hatni, hisz azért van veled mert érdekled, tehát az is érdekli,amit mondasz. persze azért hárít,mert elég nagy baj ez neki (amit tökre meg tudok érteni!) és inkább észre se akarja venni... kvázi nem vesz róla tudomást,h lehet egy bőrgyógyász ha nem is teljesen,de tudna segíteni a problémáján.

ülj le vele és beszéld meg ezt, feltétlen mondd, hogy téged nem zavar, max olyan mértékben, hogy ŐT zavarja, mert szereted.

sok sikert!

2012. okt. 14. 10:35
 3/9 bettineni ***** válasza:

Örökre megmaradhatnak a pattanasok helyei, mutasd meg neki Kern Andras arcat, meg öreg koraban is latszanak a forradasok. Ezen gyogyszeresen lehet segiteni.

Menjetek együtt orvoshoz, mert ugy latszik mashogy nem megy, kesöbb meg banni fogja.

2012. okt. 14. 10:38
 4/9 anonim válasza:
A megoldás az arcára Aknefugel + Sotret <- ez a halálos kombó a pattanásokra.Én már csak tudom.
2012. okt. 14. 10:42
 5/9 A kérdező kommentje:
már szedte a Sotretet, ahogy én is..de neki nem használt
2012. okt. 14. 10:53
 6/9 anonim válasza:

Hány éves?

Mert az is számít hogy milyen korban van.

2012. okt. 14. 18:16
 7/9 A kérdező kommentje:
20..de kb 2 évvel ezelőtt szedte ezt a gyógyszert és semmi változás nem történt..ezért sem vár már sokat ettől.
2012. okt. 14. 20:17
 8/9 anonim válasza:

De rendesen szedte?

De amúgy még kinőheti.

2012. okt. 14. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Életmód váltás kell, csak az segít
2012. okt. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!