Melegkiütés, akné, ekcéma. Vagy valami egészen más?
Két hete apró,fehér közepű pöttyök lepték el a vállamat,a dekoltázsomat és a homlokom. Egyébként is kevert bőrtípusú vagyok, az arcomon tiszta a bőröm,de a homlokomon előfordultak pattanások,a hátamon és a vállamon is. Igyekeztem emiatt még több folyadékot inni, csoki helyett gyümölcsöt eszem, próbálok jobban odafigyelni arra,hogy "belsőleg" is rendben legyek. Próbálok a bőrtípusomnak megfelelő alapozót,krémeket,lemosót venni,de szinte semmi nem használt eddig,a legdrágább cuccok sem.
Viszont a kiütésekkel csak hatodikán tudok bőrgyógyászhoz menni,akkorra kaptam időpontot. Reméltem,hogy elmúlnak,de egyet megpiszkáltam,másnapra a pici pöttyből ronda nagy gyulladt izé lett. A gyógyszertárban Fenistil gélt, Naturland mosdókenőcsöt adtak, azt mondták,óvjam a napfénytől,de szellőztessem a bőrömet... borzasztóan elkeserít, mert nagyon csúnyák, takargatni meg nem tudom őket,mert a felsőimből azért a dekoltázsom kilátszik,és a nyakam is. :( Volt már valakinek hasonló problémája? Mit javasoltok,mivel lehet ezt kezelni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!