Ekcéma? Mi segíthet még?
Figyelt kérdés
már kb 3éve hogy ekcémás vagyok.. 3évig medrolt szedtem aminek szedését 4hónapja hagytam abba. mondhatni hogy elég súlyos ekcémába szenvedek a fejen tetejétől a talpamig ki szokott jönni. az a legrosszabb amikor bőrgyulladásom lesz. bőrgyógyászhoz járok hogy felírjon minden féle kencét de hát nagyon gyenge.. jelenleg az arcomon és a kezemen jött ki a kezemen mindig ott van.nem tudna nekem valaki valami hatásos szert mondani?2012. jún. 14. 07:33
1/3 anonim válasza:
A kence édeskevés. A Medrol teljesen tönkre vágta a bélflórádat, először azt kell helyre állítani.
Írd meg privátban, hogy mire szedted a Medrolt, segítek megoldást találni.
2/3 anonim válasza:
Nem akarok butaságot mondani, de emlékszem rá, hogy a nagypapám régen hígított ecetes vízzel kenegette a lábát és az használt neki.
3/3 anonim válasza:
a diófalevél tea. azzal borogasd, rajtam egyszer jött ki, de hatásos volt, meg amikor csak tudtam, aloe verás, vagy e vitaminos krémmel kentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!