Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » MI EZ? A bal kisullyam hegyéns...

Karika48 kérdése:

MI EZ? A bal kisullyam hegyénszáraznak és repedezettnek érzem a bőrömet, ezzel egy időben erősen korpásodni kezdett a hajam és zsírosodni a fülem. L3ehet hogy cukorbetegség előjelei?

Figyelt kérdés
49/f

2012. okt. 14. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:

A cukorbetegség első előjelei a száraz bőr miatti bőrviszketés, az éjszakai bőséges folyadékfogyasztás, és gyakori éjszakai vizelés, acetonszagú lehelet.

A korpás haj, és a zsíros fül nem kapcsolható a cukorbetegséghez.

2012. okt. 14. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem télen, amikor beindul a fűtés és szárazabb lesz a levegő a lakásban, akkor szokott berepedezni az ujjaim hegyénél, jó zsíros krémmel kenegesd és használj gumikesztyűt ha pl, szoktál mosogatni.
2012. okt. 14. 08:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönet a hozzászólóknak!

Jó lenne ha kiderülne ,hogy csak üldözési mániám van,de úgy érzem valami felborult a szervezetemben.Condyloma-val kezdődöt,másfél éve (egy külső kapcsolat miatt(?))azóta sem tudom tünetmentessé tenni -folyamatosan- a bizonyos szervemet,annak ellenére hogy legalább tízszer voltam egy bőrgyógyász főorvosnál.Vérvizsgálatok rendben.Lehet hogy a korral jár"?

2012. okt. 14. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!