Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorfekély mi a megoldás?

Gyomorfekély mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Édesanyucim multpénteken óta nem érzi jól magát fáj a gyomra hány is,evett jughurtot kihányta mit szabad neki enni vagy hogy elmuljon a fájdalmai Gyomornak valaki tudja segiteni
2009. aug. 6. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Irány az orvos!Gyógyszert adnak rá,és nem lesz már beteg!!
2009. aug. 6. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Csakis az orvos a megoldás.

Egyébként nem jellemző tünet a hányás gyomorfekély esetén.

2009. aug. 6. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem gyomorfekélyem van,és én hánytam elég sokat.
2009. aug. 6. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
elözövagyok. amúgy biztos,hogy ez gyomorfekély? joghurtot,tejterméket gyomorfekély esetén pont hogy nemszabad enni. piritos,főttkrumpli,háztartási keksz..csak mértékkel,semmi savasat. amúgy vegyen be savlekötőt,vagy hasfalbevonót.
2009. aug. 6. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
azok alapján amiket írtál ez egyáltalán nem biztos hogy gyomorfekély. belgyógyászhoz kell elmenni és gyomortükrözésre. aztán, ha megvan az eredmény akkor az orvos megmondja mit kell szedned.
2009. aug. 10. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
istenem,nehogymár elküldd gyomortükrözésre egy ilyen egyáltalán nem akut panasz miatt.
2009. aug. 10. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!