Nyugtalan lábak szindróma?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves vagyok, a napokban kaptam csúnya torokgyulladást, lázas is voltam. Éjszaka arra keltem, hogy a jobb lábamba kényelmetlen érzést éreztem, állandóan mozgatnom kell a lábamat, de még akkor se nyugszik, nehéz elaludni és a fekvőhelyzet egy szörnyület. Már második napja tart, és nagyon aggódok, hogy nem-e ilyen szindróma. Antibiotikumot is szedek, lehet, hogy ennek a mellékhatása? Segítsetek, mit csináljak?
Szedett gyógyszerek: Cotripharm, Ben-u-ron, Nurofen forte,
2012. okt. 13. 15:21
1/2 anonim válasza:
Olvasd el a gyógyszerek mellékhatását. Valószínűsíthető, hogy valamiagy ideg-reakció.
De az ATB mellé illik probiotikumot fogyasztani (Normafor,Lactic), hogy a jótékony bélbaktériumok tudjanak regenerálódni.
2/2 A kérdező kommentje:
Már minden oké, elmúlt, lehetséges, hogy a gyógyszerek miatt volt.
2012. okt. 29. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!