Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ekcéma avagy van kiút a...

Ekcéma avagy van kiút a szteroidos kencékből?

Figyelt kérdés

1 éve szeborreát állapítottak meg nálam,tegnap meg már atópiásat!

Ilyen létezik?

Mindegy!

Szemhéjra kaptam az avandetet vagy mit?

Hónalj alá az elocomot.

zacskóra meg fenékre meg pimafukortot.

Már nem is azért,de nem sok ez egy kicsit!

Kis túlzással már én is valami szintetikus leszek,ha ennyi szteroidos szirszart kenek magamra!

Szóval,most már komolyan aggódom,hogy mi lesz ebből!

KIváltottam,ma mind a 3 kencét,de nem tudom,hogy merjem e használni,mert tartok tőlük.

Pedig valami kell,mert nagyon viszketek meg durván néz ki itt-ott!

Tanácsokat várnék tőletek!

Köszönöm.

2012. okt. 9. 18:45
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja,és ami a legdurvább,eddig még kapcsolatom sem volt soha!

Így pedig,még inkább semmi esélyem,hiszen kinek kellene egy 32.éves,akinek ráadásul ekcémája van,még a zacskóján is!

2012. okt. 9. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éve van ekcémám, megtanultam együttélni vele. Van ismerősöm, akinek még a leírtaknál is durvább. Ha nincs tűparád, akkor én mindenképp akupunktúrát javasolnék, bőrgyógyász ezzel nem fog tudni mit kezdeni.
2012. okt. 9. 21:33
 3/3 anonim válasza:
A bőrgyógyász tényleg nem tud mit kezdeni vele.Én diétáztam és méregtelenítettem a szervezetemet.Egy jó adag szteroidot én is adtam magamnak ami csak arra jó,hogy egy darabig tünetmentes vagy semmi másra.Nekem a méregtelenítés segített.
2012. okt. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!