Alkoholizmusból van kiút?
felismerem a problémámat,de nem tudok tenni ellene.
elmentem pár éve pszichiáterhez,tele tömtek gyógyszerrel,szedtem egy darabig (semmi értelmét nem láttam)
volt hogy jó pár hónapig nem ittam,mert új kihívás állt előttem,de beleuntam,megint inni kezdtem.
talán annyi szerencsém van,hogy ez sosem ment a munkahely rovására(nem mentem részegen dolgozni vagy ilyesmi)
de a kapcsolatom rámehet,félek.
egyszerűen én élvezet egyedül iszogatni,'elkábulni',aztán jót aludni.másnapos sosem vagyok.
cigit már letettem,de ez nehezebb.
Próbáltad az AA csoportot? Mindenképp ajánlom még ha elsőként bugyutának is tűnik. Rengeteg embernek ad erőt, hogy ne kezdjen el újból inni. Van olyan aki már 20 éve "tiszta" és még mindig jár minden héten a gyűlésre.
Gyógyszert én sme ajánlom, bár vannak akik szerint használnak, de én a gyógyszermentes leszokás híve vagyok. Az akupuntura (fül) nagyon hatásos az elvonásos tünetekre. Jó lenne ha találnál egy jó helyet ahol segítenek (pl. szociális munkást, nem feltétlenül orvost vagy pszichiátert) aki beszélget veled (motívációs beszélgetés, problémák kezelése stb), az rengeteg erőt adhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!