Ma hangokat hallottam! Egész pontosan csak egyet: az egyik legjobb barátnőmét. Miért?!
Barátnőmmel ültünk a suli könyvtárában, és én kimentem a mosdóba kezet mosni. A mosdó ajtaja pont szembe van a könyvtáréval, kb 3 méter van közöttük. A mosdó úgy néz ki (mint ahogy a legtöbb) ekőször csapok, majd beljebb a wc-fülkék. Szóval mostam a kezemet, amikor meghallottam a barátnőm hangját a fülkék felől: a nevemen szólogatott, 2x megismételte a nevemet. Nagyon megijedtem, a mosdóban senki nem volt ő pedig benn ült a könyvtárban. De a hang teljesen tiszta és érthető volt, kizárt, hogy bemagyaráztam volna. Később - miután elmeséltem neki is - mikor egyszer tőle kb. 10 méterre a táskámban kutakodott meg akart vmit kérdezni, és viccből elkezdett ugyanúgy szólongatni, mint ahogy azt korábban hallottaam a mosdóban. Nagyon megijedtem, azt hittem, hogy megint beképzelem. Igazából ennek (a sztori 2. felének) az a lényege, hogy nem csak bemagyaráztam, mert teljességgel egy az egyben ugyanolyan volt a képzelt hang mint a valódi, mondom először azthittem, hogy kijött utánam a mosdóba, és azért szólongat, másodjára meg azt hittem, hogy azt is csak képzelem. A kettő teljesen egyforma volt.
Szóval a kérdésem: MIÉRT?! Ez mit jelent? Ilyen még nem nagyon fordult velem elő - persze jó, az ember néha hall ilyen-olyan kevésbé-jobban beképzelt hangokat, de ez mondom, ez teljesen más volt! Egyáltalán: mi a biológiai oka az ilyen "hallomásoknak"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!