Csak otthon tudom elvégezni a 'nagy dolgom'. Székrekedés?
Már 2.éve, hogy kollégista vagyok. Előző évben is megvolt ez a problémám, de akkor csak 3 napokat töltöttem a kollégiumban. Most, hogy egy hetet itt kell lennem iszonyatos fájdalmat érzek. Érdekes, hogy amint hazaérek a székrekedésem elmúlik. Rendesen étkezem.. sőt még többet mint otthon. Szerintetek ez valami pszichés gond lehet? Valami tanács esetleg?
L21
Én úgy tudtam, a nők sohasem szarnak :$ egy mítosz dőlt most meg! :DDDD
Viccet félretéve, a második válaszadónak igaza volt. Rohadt kellemetlen úgy kulázni, hogy csomó ember jár-kel körbe, meg állandóan rádnyissák az ajtót. Ezért kell olyan helyen kinyomni a fonottkalácsot,ahol zárható az ajtó, pl. plázákban vagy McDonaldsban. Na meg az is fontos, hol van-e papír. Miután kitoltad a csokisvirslit, ki is kell ám törölni...
A hasmenés viszont egészen más téma. Olyankor igen rosszul jársz, ha válogatsz, kényszerhelyzetben egy sűrűbb bokor aljába is tolhatod a csokipudingot, inkább minthogy összefosd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!