Van itt akinek elmúlt a pánikbetegség, neurózis?
Figyelt kérdés
Szörnyű érzés, aláírom, van mikor infarktushoz hasonló tünetetek vannak, alig kapok levegőt, halálfélelem...stb. Sajnos nekrofóbiás is vagyok, amiatt is voltak pánikrohamaim. Tudom ki lehet ebből gyógyulni.2012. okt. 1. 18:08
1/3 anonim válasza:
Gyógyszeres kezeléssel ki lehet gyógyulni.Szedsz gyógyszert?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen atarax
2012. okt. 2. 21:55
3/3 anonim válasza:
Én Velaxin 75mg-ost szedek.Nagyon erős, mert először rosszul éreztem magam tőle, volt hányinger, sápadtság, szájszárazság, menstruációs zavar, de most már érzem, hogy hat és könnyebben veszem az akadályokat.Nekem nagyon súlyos pánikrohamom volt, a mentő vitt el, mostanra pedig mély depresszióba váltott át(10 kg fogyás, alvászavar)De nagyon szeretnék meggyógyulni mielőbb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!