Az aloe verát hamisítják? Ha netről rendelem mi lehet belőle a bajom? A forevert ismerem de a többi olcsóbb, attól még lehet ugyanolyan jó?
Márhogy cserepes növényként szeretnéd megvenni? Vagy krémként?
Ha előbbi, akkor javaslom tuti helyen vegyél egy olyat, ami tuti..., bármennyibe is kerül! :) És azt nevelgesd, szaporítsd!
A növényt nem hamisítják, nálunk kertben van, lakásban is tartható. De nekem pl. a kedvenc csodaszerem bőr ápolásra és kisebb sérülések kúrálására a körömvirág.
Ja és a borotválkozás utáni arcszeszem is házi főzésű pálinkámból van, gyógynövényekkel felturbózva.
(Ja bocs, 1#-es vagyok. Nem ismertem a forevert-t, ezért nem tudtam mire gondolsz. Ez esetben befogtam a számat a továbbiakban, bár a mai nyerészkedős társadalmat ismerve, nem biztos, hogy egy krém azt tartalmaz ami rá van írva, legalábbis nem olyan összetételben, ahogy rá van írva. Szóval válaszoljanak inkább akiknek tapasztalatuk van!
Viszont javaslom neked, hogy próbáld ki növényként tartani, és akkor 100%, hogy színtiszta aloe vera géled lesz! Ahogy megérik egy levél, lehet letépni, kinyomkodni, és felhasználni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!