Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Halálfélelemmel bevonzotta...

Emerson kérdése:

Halálfélelemmel bevonzotta magának a rákot, daganatot? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Kocsis Sándor a régi aranycsapat volt focistája.

Nehéz, halálfélelemmel súlyosbított betegség közepette (leukémiát és gyomorrákot diagnosztizáltak) végül tisztázatlan körülmények között kizuhant – kiugrott vagy kiesett – egy barcelonai kórház negyedik emeletéről, néhány hónappal ötvenedik születésnapja előtt.

Azért kérdem mert én is félek a ráktól betegségektől és a haláltól.

2012. szept. 25. 19:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én értem.De ez a bizonyos népcsoport tagjai általában dohányzik,alkoholizál kábítószerezik nem igazán sportol stb.Szóval életmódjának is nagyban köszönheti.

A cselekedetek mint pl negatívakat mond de az ellenkezőjét cselekszi akkor mi van?

2012. szept. 25. 21:36
 12/13 anonim válasza:
Szerintem a negatív gondolat még így is károsabb.
2012. szept. 26. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell ilyenekre gondolni.Nekem is voltak ilyen félelmeim.Majd,ha lesz barátnőd,akkor elfogod felejteni.Gondolom elégmagányos vagy.Nézzél jó filmeket,sétálj,esetleg sportolj többet.Biztosan egy pár nap múlva el fogod felejteni.S hallod ezer,meg ezer dolog van,amitől félhetsz,meg sem gondolsz rá.Mást is félts esetleg.16/F
2014. márc. 7. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!