Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van folyamatosan bedagad...

Miért van folyamatosan bedagadva a bal bokám?

Figyelt kérdés

Kb heti 1 nap van, amikor nincs bedagadva és olyankor 1-2 kilóval kevesebbet is mérek a mérlegen.

Látványosan fel van dagadva, érzem, hogy az ujjaim is vizesek, de nem tudom se én, sem az orvos, hogy mitől?!

Beutalt laborba, minden eredményem tökéletes lett, most mennem kell kardiológiára, mert kicsit magas a vérnyomásom. Ezen kívül az égvilágon semmi bajom nincs.

Vagy van köze a vizesedésnek a magas vérnyomáshoz?

2012. szept. 25. 10:18
 1/4 A kérdező kommentje:

Illetve még elfelejtettem leírni, hogy kb 1 éve van ez és nem annyira látványos, még a párom sem vette észre magától, én kérdeztem meg, hogy lát-e különbséget.

1 centivel vastagabb a bal bokám, és szerintem ez a vízvisszatartás miatt van.. Amelyik nap nem duzzadt, egyből 1,5-2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg is.

2012. szept. 25. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
kevesebb sót kellene enned, akkor nem vizesednél. Sőt sómentes étrend lenne a legideálisabb.
2012. szept. 25. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Szerintem nem eszek sok sót.

Soha nem eszek gyorskajákat meg fagyasztott cuccokat, az ételt alig sózza anyukám, én külön semmit sem sózok.

Igazából az ételek természetes ízét szeretem, nem a sóét. Amikor én főzök, és nem pl húst, akkor meg se sózom.

2012. szept. 25. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A szívtől és a vesétől is lehet.
2012. szept. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!