Miért van folyamatosan bedagadva a bal bokám?
Kb heti 1 nap van, amikor nincs bedagadva és olyankor 1-2 kilóval kevesebbet is mérek a mérlegen.
Látványosan fel van dagadva, érzem, hogy az ujjaim is vizesek, de nem tudom se én, sem az orvos, hogy mitől?!
Beutalt laborba, minden eredményem tökéletes lett, most mennem kell kardiológiára, mert kicsit magas a vérnyomásom. Ezen kívül az égvilágon semmi bajom nincs.
Vagy van köze a vizesedésnek a magas vérnyomáshoz?
Illetve még elfelejtettem leírni, hogy kb 1 éve van ez és nem annyira látványos, még a párom sem vette észre magától, én kérdeztem meg, hogy lát-e különbséget.
1 centivel vastagabb a bal bokám, és szerintem ez a vízvisszatartás miatt van.. Amelyik nap nem duzzadt, egyből 1,5-2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg is.

Szerintem nem eszek sok sót.
Soha nem eszek gyorskajákat meg fagyasztott cuccokat, az ételt alig sózza anyukám, én külön semmit sem sózok.
Igazából az ételek természetes ízét szeretem, nem a sóét. Amikor én főzök, és nem pl húst, akkor meg se sózom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!