A Cataflam (ha jóé írtam) gyógyszert mire szedik? Nem durva?
Figyelt kérdés
Barátnőm(41)szedi elég sokszor,mert azt mondja,fáj a feje.
Ott van mindig a konyhaasztalon ez a gyógyszer,és már állandóan azt hallom,hogy Cataflám,Cataflám,van itthon,nincs itthon,miért nincs,hol van stb...
Lehet e mellette inni 1-2 sört,illetve lehet e autót vezetni?Aggódom,hogy nem e valamien erős sz.r ez a gyógyszer(?)Tud e Valaki véleményt írni?Köszi.
2012. szept. 23. 10:52
1/4 anonim válasza:
ez egy elég erős fájdalomcsillapító, és már hallottam olyat, hogy valakinek kicsinálta a gyomrát. szóval nem tanácsos egyből egy kis fájdalom miatt rögtön bevenni, hanem csak akkor, amikor már semmi más nem használ és elviselhetetlen a fájdalom.
2/4 anonim válasza:
most komolyan annyira nehéz lett volna egyedül bepötyögnöd a google-ba?!
3/4 anonim válasza:
Nekem többet ártott, mint használt. Fájt a fejem nagyon, erre ez meg még a gyomrom és égette.
4/4 anonim válasza:
A cataflam fájdalom-lázcsillapító, és gyulladáscsökkentő. Tartós szedése kikészíti a gyomornyálkahártyát. Ajánlott nem a drazsét, hanem a vízben oldható V-50 formát szedni. Az hamar túljut a gyomron, és így kevésbé károsítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!