Mitől száraz ennyire a könyököm?
Figyelt kérdés
annyira száraz, hogy már sebes. mindig kenem, és akkor jó lesz mondjuk fél napig, de ahogy beszívja az összes testápolót megint kiszárad nagyon fáj. mit tegyek?2012. szept. 22. 19:35
1/3 anonim válasza:
A könyök bőre sok irritációnak van kitéve, ezért könnyebben kidörzsölődik, hamarabb elhal-szarusodik a bőrréteg és ki is szárad. Valószínűleg nem ápoltad megfelelően, kiszáradt, kirepedt-sebesedett. Nehezen gyógyul, mert így is könyökölsz rajta, ledörgölődik a seb, pedig még nem gyógyult be, és új képződik.
Próbáld meg kímélni kicsit, tudom nehéz, de fontos lenne begyógyítani a sebeket. Aztán rendszeresen (hetente) bőrradírozd le az elhalt réteget, és napi szinten kenegesd bőrápolóval.
2/3 anonim válasza:
valoszinuleg A vitamin hianyod van. nekem is volt ugyanigy . hetekig sargarepa,uborka paradicsom es hagyma-levet ittam. persze nem a konyokomre hanem tisztitasra es lass csodat a konyokom is gyonyoru lett. az A viamin is potlodott a szervezetben ami a bor a haj,a szem es a korom alapvitaminja.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2012. szept. 22. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!