Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől száraz nagyon az egyik...

Mitől száraz nagyon az egyik kezemen a könyököm?

Figyelt kérdés
a bal könyökömön mindig nagyon kiszárad,kenem testápolóval igy mikor észreveszem és akkor is még alatta is olyan marad.de főként csak a bal kezemen.
2008. nov. 30. 15:50
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és amelyik könyököm kiva száradva az olyan nagyon vörösses szinű,a másik pedig szép
2008. nov. 30. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez van, és nekem is pont a bal :DD néha olyan érdes, hogy juj. És pirosas eléggé. Én már rájöttem, hogy valószínű a sok könyökléstől van. Pl. az asztalon vagy itt a számítógép előtt is úgy szoktam ülni... ja meg a sok kézmosás...

Minden este kend be valami olajos krémmel, reggel valami gyorsan felszívódó cuccal. Napközben is amikor csak eszedbe jut kenj rá valami jó fajta krémet.

Idővel elmúlik. Ja és én szoktam testradírozni is. aztán persze jöhet a krém jó vastagon.

2008. nov. 30. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:

hehe :) :D tényleg érdekes :D

am .köszike

2008. nov. 30. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
paraffin olaj ennyi,mert az elöttem szóló már mindent elmondott:)
2008. nov. 30. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
ok ok :):) köszi
2008. nov. 30. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!