Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Földharcon belekaptak egy...

Földharcon belekaptak egy anyajegyembe és vérzett de nem fáj meg semmi, lehet baj belőle?

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem az a típusú anyajegy, amelyek hajlamosak az elrákosodásra (növekvő, szőrös, fekete),akkor semmi gond nem lesz. Ellenkező esetben keress fel bőrgyógyászt, hogy megnyugtasson.
2012. szept. 22. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
gondolom ha baj lenne akkor elfog változni az anyajegy igaz ?
2012. szept. 22. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, akkor menj el bőrgyógyászhoz. Ha már elkezd mutálódni akkor baj van... előbb kell elmenned dokihoz.
2012. szept. 22. 19:59
 4/6 A kérdező kommentje:
azt én észreveszem ?
2012. szept. 22. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Sima alpos, középbarna, nem túl nagy anyajegyből nem valószínú, hogy lesz.

Göcsörtös, kiálló, sötétebb már veszélyes. Én mindenképp megmutatnám orvosnak, inkább mosolyogjon rajtad, hogy túlaggódod, minthogy baj legyen belőle.

Bekem volt ilyen a vállamon, beakadtam egy ajtóba, beszakadt, vérzett. Doki tanácsolat, hogy vetessem le. Jó döntés volt, sokkal jobb nélküle, nem kell vigyáznom rá többet.

2012. szept. 22. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Nem érdemes kockáztatni, nézesd meg orvossal.
2012. szept. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!