Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 vagyok. És sok minden...

16 vagyok. És sok minden miatt ideges, ha beveszek 1 rivotrilt mi bajom lehet tőle?

Figyelt kérdés
Osztást neem kérek.
2008. máj. 16. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélsz anyukáddal?Biztos segitene.Szerintem egy 16évesnek nincs szüksége nyugtatók szedésére.
2008. máj. 21. 02:58
 12/13 anonim ***** válasza:

sziasztok.

a rivotrilt én is szedem napi 2xfelet, reggel és este, 0,5-böl.

elég szorongos tipus vagyok, pedig 10-éve boldog házasságban élek két szép egészséges gyermekünk van.

a házi orvosom ajánlotta a rivotrilt, és jó hatása van, sajnos olvasom a többi oldalakat is, hogy mindenki rossz véleményel van róla, pedig nem igy van, mindenki maga érzi a hatást,,

persze én nagyon keveset szedek és nem is szeretném sokáig szedni, kb:FÉL ÉV:)

én érzem, hogy jól vagyok töle , nincs mellékhatása sem.

2008. okt. 28. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:

"Osztást neem kérek."

Mintha csak a régi önmagamat hallanám. Én is ilyen nagyokos voltam, aztán jól megszívtam a hozzászokás miatt. Tudod, hogy mit kockáztatsz? Fogalmad sincs!

Válasz a kérdésedre: Ha a hozzászokás veszélyét leszámítom, nemigen lehet komolyabb bajod.

2010. nov. 23. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!