Ha beveszek 10 mg Rivotrilt + 2 Mg xanaxot lehet valami komolyabb bajom? Most komolyan.
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 06:13
1/9 anonim válasza:
Most komolyan írom ezt!!!A Rivotril megengedett napi adagja a 10 mg.Ennél több már bajt okozhat,nem is kicsit!!De ha még a 10 mg-ra beveszel xanaxot az maga az öngyilkosság kisérlete.Ezek a gyogyszerek nem vitaminok,nagyon komoly erös gyogyszerek.Ha betegségböl kifolyolag szeded és kevésnek találod a napi adagot menj el pszichiáterhez/ezeket csak ő irhatta fel/.Ha más okbol akarnád bevenni,ne csináld!!Az élet ajándék amit az ember 1-szer kaphat.
2/9 anonim válasza:
szerintem nyugodtan bevehetted egyutt ne is hallgas az elottem szolora semmi bajod nem lesz, az a resz meg, hogy ingyilkosagi kiserlet egyszeruen nevetseges meg senki nem halt meg 10mg rivotril es 2mg xanaxtol nem azt mondom, hogy jot teszel vele de nem lessz semmi bajod..
3/9 anonim válasza:
Én az elsö hozzá szolo vagyok.Az utánnam lévönek üzenném tájékoztatásul,gyogyszertárban dolgozom,ismerem a gyogyszereket!A 10 mg-am rivotril epilepsziás rohamot okozhat,A napi megengedett fogyasztása 8 mg-am.Komolyan nem lenne jó dolog ha a kérdezö a leírt gyogyszer adagot bevenné.Ha nem kap a mellékhatások és a gyogyszerhatását kiváltó rosszul lét miatt orvosi segitséget,komoly következménye lehet.De ha te orvos vagy,vagy netán szakmabeli,vagy kiprobáltad biztassd csak nyugodtan.Nem ártani hanem segíteni kell az embereknek.
4/9 anonim válasza:
nekem 2.5mg xanaxtól 3 nap kimaradt az életemből, nem emlékszem semmire
5/9 anonim válasza:
Meg ne próbáld mej el dokihoz szerintem..
6/9 anonim válasza:
semmi bajod nem lesz, ez 100% ne hallgass arra aki mást mond.
volt már bennem 44mg rivo.... nem viccelek. bajom nem lett csak úgy kb 1hétre nem emlékszem.
a xanax meg lóf.sz, gyenge cucc.
7/9 anonim válasza:
2.5 xanaxtol 3nap kimaradt?
Én napiszinten szedem a xanaxot a 2mg-os retardbol 3at tolok be és seholsemmi...mostfognak átrakni vmi erősebb gyogyszerre...a xanax lofasztnemér esetleg ha betolsz 1 marékkal....
8/9 anonim válasza:
Folosleges rivotrilbol annyit bevenned ...rivotril az ugyanis antiepileptikum,tehat epilepszia kezelesere szolgalo gyogyszer,hatoanyaga a klonazepam.van tobb fajta kiszerelesben..0.5mg,2mg(ebbol eleg 1db is) , 30 ml-es kiszerelesben kaphato cseppek (2.5mg/ml). Valasz a kerdesedre semmi bajod nem lehet,de folosleges raszoknod ilyen szerekre,mert ez a gyogyszer ugyanis a kozponti idegrendszerre hat,benzodiazepin kategoriaba tartozik.Xanax meg alprazolam hatoanyagot tartalmaz.Az semmi ,azert se lehet semmi bajod ,ha 10mg rivotrilt 2mg xanaxxal kombinalsz.
9/9 anonim válasza:
Szervezettől is függ , nem vagyunk egyformák, valaki bírja semmi baja nem lesz valaki rosszul lesz beájul.. bár halál nagyon ritka esetleg ha valami alapbetegsége van akkor veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!