Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a doki azt mondta, hogy...

Ha a doki azt mondta, hogy hall valamit a tüdőmben, az mit jelent? Tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés

Konkrétan nem mondta, hogy mi a baj. Már 2-3 hete köhögök, kaptam köptetőt, antibiotikumot is.

Nehezen Veszem a levegőt, olyan igazi nagy levegőt nem is tudok venni. És fáj a mellkasom és a hátam, mikor melyik. Igazából csak kíváncsi lennék, hogy ez az is lehet e vagy csak valami más. Egyébként nem dohányzom. (nem tudom, hogy számít e). Ti mit gondoltok?

2012. szept. 20. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy tüdőgyulladás, vagy hörgőgyulladás, vagy mellhártya-gyulladás, s sorolhatnám...Gondolom úgyis készülni fog röntgen, ami alapján kiderül, hogy mi?
2012. szept. 20. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, semmi továbbira nem küldött. Még vissza se kell mennem, csak ha nem múlik el még mindig. 8 napig kell szednem az antibiotikumot. Ezért is gondoltam, hogy talán volt valakinek ilyen.
2012. szept. 20. 20:38
 3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit későn írok már, de nekem is hétfőn azt mondták, hogy bronchitisem van, kaptam antibiotikumot, és tegnap derült ki, hogy tüdőgyulladás, de azt csak úgy, hogy röntgenre küldtek. Szóval röntgen mindenképpen kéne. Mi lett végül?
2012. okt. 5. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:

3-4 hétig köhögtem, a vége felé már nehéz volt levegőt venni, és már egy egyszerű sétától (Pl: buszmegálló) kifulladtam. De, hogy őszinte legyek, szerintem csak az időtől múlt el. A köptető semmit nem segített(Az ACC, na az jó), az antibiotikum meg csak előhozta a savamat, ami sose volt, és szarul is voltam tőle. A lényeg, hogy meggyógyultam, de nem tudom hogy mitől.

Mondjuk a röntgent nem bántam volna, ugyanis már fájt is a hátam, a mellkasom, mindenem amikor köhögtem, vagy nagyobb levegőt vettem.

2012. okt. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!