Ha a doki azt mondta, hogy hall valamit a tüdőmben, az mit jelent? Tüdőgyulladás?
Konkrétan nem mondta, hogy mi a baj. Már 2-3 hete köhögök, kaptam köptetőt, antibiotikumot is.
Nehezen Veszem a levegőt, olyan igazi nagy levegőt nem is tudok venni. És fáj a mellkasom és a hátam, mikor melyik. Igazából csak kíváncsi lennék, hogy ez az is lehet e vagy csak valami más. Egyébként nem dohányzom. (nem tudom, hogy számít e). Ti mit gondoltok?
3-4 hétig köhögtem, a vége felé már nehéz volt levegőt venni, és már egy egyszerű sétától (Pl: buszmegálló) kifulladtam. De, hogy őszinte legyek, szerintem csak az időtől múlt el. A köptető semmit nem segített(Az ACC, na az jó), az antibiotikum meg csak előhozta a savamat, ami sose volt, és szarul is voltam tőle. A lényeg, hogy meggyógyultam, de nem tudom hogy mitől.
Mondjuk a röntgent nem bántam volna, ugyanis már fájt is a hátam, a mellkasom, mindenem amikor köhögtem, vagy nagyobb levegőt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!