Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat ennyire a lábam?

Mitől fájhat ennyire a lábam?

Figyelt kérdés

Egyik tesin elkezdett fájni és már jó pár hete így van.

Csak a jobb lábam fáj de azt se tudom hol mert az egész begörcsöl ha ráállok vagy mozgatom.

Sajnos a suli miatt nem tudok orvoshoz menni.

Valami ötlet?

11 vagyok

2012. szept. 19. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért jó lenne, ha elmennél a háziorvoshoz. Nagyon komoly betegségek kezdődnek úgy, hogy fájlalta a lábát a gyermek...Gyakran hallani a tv-ben, hogy vették észre, hogy súlyos beteg a gyermek? A lábát fájlalta, de azt hittem, hogy szimulál. Ha hetekig fáj valami, az nem természetes dolog. Persze lehet, hogy valami izomhúzódás,de orvoshoz a suliból is elengednek.:)
2012. szept. 19. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem megfelelő az izmok vérellátása, ezért kevesebb oxigénhez jut az izom. Magnéziumhiány is okozhat lábgörcsöket.
2012. szept. 19. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp célszerű orvoshoz menni vele, olyan nincs, hogy a suli miatt nem tudsz menni... A legtöbb orvos egyszer délelőtt, aztán délután rendel, délután meg csak ráérsz.

Elég durva dolgokat is jelenthet a lábfájás, de persze lehet semmiség is.

Ezt csak orvos tudja megítélni.

2012. szept. 19. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam hogy bokasúlyedésem van lehet hogy az egyenetlen járás miatt fáj?

És nyáron nem fájt csak azon a bizonyos tesiórán

2012. szept. 19. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Bizony az is okozhat fájdalmat, az egyenetlen terhelés. De azt is orvos lássa, betétet írhat, stb.
2012. szept. 19. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen el kéne menned orvoshoz.
2012. szept. 20. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!