Másnaposság ellen van valakinek valami jó módszere?
Figyelt kérdés
Azon kívül persze, hogy ne igyak, de most fogok fesztiválozni és mindig kikészülök a másnaptól, nem tudnátok tanácsot adni, hogy mi teszi helyre az ember szervezetét. ÉN nekem a tej, meg a húsleves szokott kicsit segíteni, de a szigeten nem hiszem, hogy ez olyan könnyen beszerezhető cikk lenne...2009. aug. 1. 00:34
1/9 anonim válasza:
Rá kell nyomni egy sört. Tudományosan is igazolt a jótékony hatása de napokon keresztül ne alkalmazd.
2/9 anonim válasza:
Az ég világon semmi ellenszer nincs a másnaposság ellen. Ez a tudományos tény. Az egyetlen ellenszere a megelőzés.
3/9 anonim válasza:
Keress egy pultot ahol àrulnak frissenfacsart gyümölcsleveket, bizti lesz ilyen, ott igyàl meg egy nagy adag, narancs-grapefruit keveréket, az helyre tesz! De a Sziget Tescoban kapsz tejet is! :) Jo mulatàst, tombolj helyettem is, sajna megint nem tudok menni, külföldön leszek!
4/9 anonim válasza:
jó kis házi húsleves. Csodákra képes. Tapasztalat!
5/9 anonim válasza:
én mindig beveszek 1 nexiumot, 2 cerucalt és egy panadolt..:) másnap.. elmulik ienkor a hényineg és a fejfájás.:D
7/9 anonim válasza:
Nekem ha jobban sikerül este becsápolni, akkor még lefekvés előtt rengeteg vizet iszok és beveszek egy fájdalomcsillapítót. Így jó esélyem van rá, hogy reggel ne két fejjel ébredjek, ahol a nagyobbik van belül. :D De ébredés után is rengeteget kell inni, a víz vagy a friss gyümölcslé, vagy a tej mind jó, esetleg ezekkel együtt beveszek még némi multivitamint. Így már csak a kialvatlansággal kell küzdenem. :D
8/9 anonim válasza:
A legegyszerűbb dolog hogy iszol lefekvés előtt kb 0,25-0,50 l vizet(persze lehet több is :) ).
Tekintve hogy az alkohol vizet von el a szervezettől, ez a legjobb megoldás.
(A másnaposság a kiszáradástól van!)
9/9 anonim válasza:
Tudod! Előzd meg a másnaposságot maradj részeg :) A viccet félretéve én sör szoktam rá inni és a gyomorégésem eléggé lecsillapodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!