Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szerettek hason aludni?

Miért szerettek hason aludni?

Figyelt kérdés
Sokaknál ezt olvasom,hogy így a jó nekik,hát én meg rühellem,Titeket nem zavar ha halljátok a szívveréseteket közben?Lehet én vagyok paranoiás,de engem idegesít,ha hallom,lehet azért mert pánikbeteg vagyok,és amúgy is sokat mérem a pulzusomat,de ha hason,vagy a bal oldalamon fekszek,egyszerűen nem tudok el aludni,mert a szív verésemet nézem,figyelem:)Én vagyok csak így?Titeket nem zavar?
2012. szept. 19. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg csak így tudok elaludni. A szívverésemet nem hallom, de lehet, hogy hallanám, ha direkt arra figyelnék. Gyerekkoromban volt, hogy a légzésemre figyeltem, és kicsit ijesztő volt rájönnöm, hogy ha nem vennék levegőt, akkor megfulladnék. Szerencsére én erre nem paráztam rá komolyabban. Egyáltalán mi ez a pánikbetegség? Egyébként nem kell hason aludni, ha nem megy. De a szívverésed figyelése helyett próbálj meg másra figyelni, például tegyél be egy kellemes zenét, és arra aludj el.
2012. szept. 19. 00:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se hallom!:)
2012. szept. 19. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
én azért mert merevedésem lesz tőle
2012. szept. 19. 00:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látszik én vagyok defektes:)Én hallom a szívverésem,és zavar elalváskor,pedig sokszor olyan jól esne hason aludni!

30/N

2012. szept. 19. 00:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A karodat nem teszed a fejed/homlokod alá? Én igen.:)
2012. szept. 19. 00:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem hallom a szívverésemet, de szerintem ha hallanám sem zavarna... mi zavaró van azon? Csak hason tudok elaludni, egészen hülye okokból. Szóval jó párszor előfordult amíg háton aludtam, hogy arra ébredtem egy pók lóg a fejemre a plafonról, a molylepke szálldos az orrlyukamnál... néha meg horkantok egyet ha háton fekszek és arra fel is ébredek azonnal és megijedek.:D Hason meg belenyomom a fejem a párnámba és semmi gond.
2012. szept. 19. 01:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak úgy tudok elaludni, hogy hason, és fel húzom a bal lábam magam mellé :D :D máshogy nem tudok :D

Nem hallom a szívverésem, vagy csak nem figyelek rá :D

2012. szept. 19. 08:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jót nevettem 6.válaszoló:))
2012. szept. 20. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!