Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmehetek úgy orvoshoz, hogy...

Elmehetek úgy orvoshoz, hogy nem ott lakom, ahova megyek?

Figyelt kérdés
Nem rég költöztem Budapestre vidékről, és most sürgősen el kellene mennem egy orvoshoz, de nincs lehetőségem hazautazni a saját háziorvosomhoz. Mit tehetek?
2012. szept. 15. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Be vagy jelentve oda, akár mint ideiglenes lakcím? Akkor minden probléma nélkül, ha nem... Hát vidékieket fogadnak a SOTEn, de nem tudom, hogyha kell valahova beutaló vagy háziorvosi vizsgálatra lenne szükséged, hogy akkor hogy oldható meg a dolog.
2012. szept. 15. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mint ambuláns vesz fel, kötelessége. Meg, ha jól tudom szabad orvos választás van.

Én is már jó párszor voltam ilyen helyzetben, meló miatt is sokat költöztem, még szép, h ahhoz mentem, aki épp az akkori lakhelyem/tartózkodási helyhez volt közel.

2012. szept. 15. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyit, h volt ahova be sem voltam jelentve, még is fogadott, el kell, h lásson, semmi gondom nem volt.
2012. szept. 15. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a TAJ kártyád nálad van, akkor az egész országban kötelesek ellátni!
2012. szept. 16. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!