Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fél valaki az orvostol?

Fél valaki az orvostol?

Figyelt kérdés
addig nincs gáz mikor bízol benne, de mikor a testeden el ront valamit? és az hogy fájdalmat okoz?
2009. júl. 30. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

De az én esetem nem szokványos. Nem tudták, mi bajom van, és ráfogták, hogy "lelki" - ezt borzasztó lekezelőnek, megalázónak éreztem.

Alapvetően mégis azt mondom, hogy ha baj van, el kell menni orvoshoz. Ha nem tetszik az SZTK-s, szánd rá a pénzt és menj magánorvoshoz, nagyobb városban 5 ezer ft körül van egy konzultáció, Pesten drágább.

2009. júl. 30. 14:07
 2/2 Serpens válasza:
Végre valaki. Együtt tudok érezni. Én is sikítófrászt kapok az orvostól. Ha rendelőbe vagy kórházba kell mennem inkább szenvedek otthon csak ne kelljen. Múltkor voltam magánorvosnál. Hát én azt mondom inkább fél óra ott, mint mondjuk kórházba vagy háziorvosnál 2 perc. Ha áldozol rá egy kis pénzt akkor mindenféleképpen magánorvos. Nekem ő nem okozott fájdalmat, kedves volt, poénkodott is. Tényleg egész fair volt. Nem úgy mint mondjuk a háziorvosom aki lépten-nyomon csak bajt csinál.
2011. febr. 22. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!