Orvostól kérdezném, jelenleg milyen agyi keringésjavító gyógyszerek vannak?
Én ott elakadtam, hogy Nootropil és Lucetam, de állítólag vannak már sokkal korszerűbbek.
Leírná valaki nekem pl a szerinte felállított rangsorban, melyek ezek a modernebbek? (de most csak a tablettás, kapszulás kivitelre gondolok persze, szóval nem infúzióra)
köszi
Nem lehet tudni, hogy milyen problémára akarsz ilyen jellegű gyógyszert szedni? Mit jelent az, egy gyógyszer esetében, hogy modernebb? Mindegyiknek rengeteg a mellékhatása ez független attól, hogy évek óta a piacon van, vagy csak néhány hónapja kezdték el forgalmazni.
Viszont a modern gyógyítások közé tartozik a mágnesterápia, ennek garantáltan nincs semmilyen mellékhatása és többek között keringési problémákra ideális megoldás. Nézd meg pl. ezt az oldalt [link]
nézd, én nem vagyok orvos, csak mentőtiszt, szóval valamennyire van azért fogalmam a gyógyszerekről, de mi ugye sürgősségi területen vagyunk otthon, és ott meg csak infúziós nootropil van és kész
nem értem miért mondod, hogy ennek lenne bármi mellékhatása ??? mi lenne az ???
Köszi a segítségedet, de ezekben a hókusz-pókuszokban én nem igazán hiszek, amikor egy 90 éves, elmezavaros embert kellene még valahogy szinten tartani. Én az ilyenekre azt szoktam mondani, hogy ha kiérkezünk a rohamkocsival, akkro maj dmondom a betegnek, hogy "na most eg ykis mágnesterápia és semmi gond nem lesz, elmúlik az a csúnya infarctus, sőt a villamos által levágott láb is visszanő, meg fájdalom se létezik" .. úgyhogy megérted a kételkedésemet, ne haragudj.
Konkrét gyógyszerneveket tehát mond valaki, AKI ORVOS ??
köszi
Hazipatika hu - Webbeteg hu!
Talan itt kellene informaciot kerni!
köszi, de talán orvos is előfordul itt a gyiken, és nem olyannagy bűncselekmény feltenni ezt a kérdést
az ajánlott oldalról pedig meg van a véleményem, szóval hagyjuk. az a vicc, h sok esetben már sokkal hozzáértőbb választ kaptam itt, mint úgymond szakmai oldalakon, és ezt nem csak eü-területre értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!