Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kineziológiai tapaszra lenne...

Kineziológiai tapaszra lenne szükségem egy sima gyógyszertárban kapok? Ha igen kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Van esetleg vkinek tapasztalata? Ajánlották az iskolámban mert gyenge a bal kezem pincérnek tanulok és kevés a teherbírása a kezemnek, és az időjárás változásra is érzékeny.

2012. szept. 12. 19:09
 1/1 Csilla900 válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy az előző levelemet megkaptad-e?

Gyógyszertárban nem nagyon lehet kapni kineziólógiai tapaszt.

Inkább gyógyászati segédeszköz boltban, én az Egészség Plusz üzletében vettem 3500 Ft-ért Kindmax márkát, ami kategóriájában a legjobbak egyike.

Ami külön jó volt, hogy adtak hozzá ingyenesen használati útmutatót és 10 féle testrész tapaszolását mutatja be, lépésről-lépésre, egyszerűen.

A tapasznak nagyon jó a hatása, azonnal érezhető, külön jó, hogy nincsen átitatva gyógyszerrel, ill. egyéb vegyszerrel.

Nézd meg a www.kindmax.hu weboldalt, oda is feltöltöttek egy csomó képet a tapasztásokról + a használatiban is.

Üzletek, ahol kaphatsz: www.wellmed.hu

2012. szept. 19. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!