Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy maradjak itthon ebben a...

Hogy maradjak itthon ebben a két napban hogy ne kelljen suliba menni?

Figyelt kérdés
Tegnap is és ma is bent voltam de majd meghaltam.Tiszta takony vagyok,a torkom vörös,lázam nincs csak hőemelkedésem. Anyu mégis azt mondja nekem hogy még csak most kezdődött a suli mennem kell.Holnap (és ma is ennyit kellett) 8 rohadt órát kell így végig ülnöm + 2 tesit. Én azt nem fogom kibírni így.Mit csináljak?
2012. szept. 12. 18:16
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
ja és a nyirokcsomóm úgy bevan gyulladva hogy konkrétan a számat alig bírom megmozdítani.Mintha izomláz lenne az álkapcsomban.Iszom ezt a fos neocitrant amit ma kiváltottam de nem jó.A torkom meg ma kezdett el fájni.Tegnap még csak kapart.
2012. szept. 12. 18:17
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem egyszerűbb, elmész a háziorvoshoz, aki kiír pár napra.

Ha tényleg beteg vagy, pláne ha fertőző, akkor jobb ha nem adod tovább a többieknek.

Egyes helyeken nemes egyszerűséggel hazaküldik a beteg gyereket, mivel a házirend is írja, hogy csak egészségesen lehet menni. Fertőző betegen meg tilos.

Első héten pár nap késés nem annyira gáz, sok mindenről nem fogsz még lemaradni, amit később ne tudnál pótolni.

2012. szept. 12. 18:23
 3/24 anonim ***** válasza:
Kérj orvosi igazolást!
2012. szept. 12. 18:24
 4/24 A kérdező kommentje:

anyu engedélye nélkül nem merek..

félek tőle:D

pedig 16 vagyok..de nagyon kicsapná aa hisztit.Az meg nekem nem hiányzik

2012. szept. 12. 18:25
 5/24 A kérdező kommentje:
amúgy fogalmam sincs mi bajom van.Nátha az ugye kizárt gondolom mert 30 fok van. Én kezdődő torokgyuszira tippelek de akkor minek tüsszögök folyamatosan??
2012. szept. 12. 18:27
 6/24 anonim ***** válasza:

nem lttál még náthás embert nyáron mi??

pont ilyen időben lesznek, amikor hideg meg meleg váltakozik

Ha nem bírz bemenni, könnyebb elviselni anyád hisztjét, közöld vele, hogy nem akarsz másokat megfertőzni.

Hőemelkedés bőven elég.

Neo c. meg nem csodaszer, ahogy semmi, nem két óra altt hat.

2012. szept. 12. 18:33
 7/24 A kérdező kommentje:

dehát még nem is volt hideg idén:D:D

30 fok volt ma is :D

2012. szept. 12. 18:34
 8/24 A kérdező kommentje:
de még én érzem magam rossznak hogyitthon akarok maradni mert elhiteti velem hogy lógni akarok mikor a nagy szrt.Remélem belázasodok és akkor elhiszi hogy milyen rossz nekem
2012. szept. 12. 18:35
 9/24 anonim ***** válasza:
De szívem, reggel hideg van, attól, hogy nappal nem, meg egy hidegebb osztályteremben sem. Én nyáron is fáztam meg attól, hogy napozás közben bejöttem a házba. gaz nem ilyen durván. Lehet nem is meghűlés, hanem vírus.
2012. szept. 12. 18:43
 10/24 A kérdező kommentje:
de akkor meg láznak kéne lennie...ajj miért nincs lázam basszus?? Akkor itthon maradhatnék.Hogy produkáljam ki? Nem akarok tesizni így.Tavaly is így tesiztem és lázas lettem.Nagyon rossz volt-Bár akkor influenzás voltam
2012. szept. 12. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!