Miért nem fogyok ha nem eszek?
Figyelt kérdés
Nem szoktam reggelizni, suliban nem szoktam enni mert utálok mások előtt kajálni, aztán ha hazajövök ebédelek, de max 1 tányér levest vagy valami főtt kaját, aztán 5-6 óra körül eszek valamit. Nem sportolok de az éven járnom kell valami sportakármire a suli miatt. Tavaly is ugyanez volt a suliban és még talán híztam is azóta. De ha nem eszek akkor miért? Más annyi zsíros kaját eszik mint egy ló, nem mozog, én meg mint egy macska és nekik mégis jó alakjuk van nekem meg nem. Miért?
15/L
2012. szept. 11. 21:09
1/3 anonim válasza:
Mert így nagyon lelassítod az anyagcseréd, és mivel ilyen keveset eszel, a szervezeted annak minden grammját elraktározza. Olvass utána egy kicsit a dolognak.
2/3 anonim válasza:
ez nagyon összetett dolog, pl. ha nem eszel rendesen, azzal többet ártasz magadnak (tested vészjelnek veszi és elkezdi raktározni azt a keveset amit beviszel), mintha naponta 5x eszel, és a vércukorszinted a helyén tartod.
3/3 anonim válasza:
Azért mert nem ki egyensúlyozott a táplálék bevitel, ha egésznap nem eszel semmit, a szervezetedet megviseli, pláne ha hazamész és otthon megeszel mondjuk csak egy tál levest, azt a szervezeted arra használja, hogy szinte 100%ig elraktározza, mert nem tudja mikor jut legközelebb tápanyaghoz, ezért ha rendesen eszel nem fog mindent elraktározni a szervezet és lemegy a fölösleg. Egyébként milyen magas vagy? hány kiló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!