Milyen betegséget kapjak el és hogyan, ha azt akarom, hogy megoperáljanak? Vagy hogyan fertozzem meg magam? Akármi szóba johet, ami nem fájdalmas!
Azt akarom, hogy megoperáljanak, még soha nem operáltak, kórházban csak kiskoromban voltam... Mit csináljak, hogy keruljek be a kórházba?
Úgy jó lesz, hogy napokig nem alszok és nem eszek?
Ha lány vagy akkor ha szülni fogsz kerülsz majd kórházba és ha "mázlid" van,császároznak,hogy ha már ennyire szeretnéd műttetni magad.Ha még nagyobb "mázlid" van akkor komplikáció is fellép és altatásban császároznak.
-nem volt egy leányálom utána,örültem ha meg tudok moccanni,és még a kisfiamat is el kellett látnom.
Soha nem fogok szulni :DD
Amúgy meg ha nincs komplikáció akkor altalás nélkul vágják fel a hasam vagy mi?
kérheted a császáros szülést.
és már mértnem fogsz szülni?
figyi, sztem te totál zavarodott vagy, de majd úgyis kinövöd csak még egy pár évig bírjál magaddal.
Ezt nem tudhatod előre,ennyi idősen én is ezt mondtam,és most lassan 1 éves lesz a kisfiam.
Igen altatás nélkül vágnak.Érzéstelenítés gerincbe és olyan mint ha a mellkasodtól lefelé nem léteznél...nézzetek hülyének de jot mulattam rajta mikor láttam hogy átrakják az ágyra a lábaimat,de nem éreztem:)))
"Sajnos én is egészséges vagyok"
Hányan örlünénének annak, ha egészségesek lennének...
Én kórházban dolgozom, és hidd el, ha sikerülne bekerülnöd, biztos nem akarnál sokáig ott maradni. Az altatásból nem sokra lehet emlékezni... Ami nagyon sz*r: ébredés után a hányinger, sokan hánynak is, a fejfájás, és a műtéti terület fájdalma-attól függően, hogy hol van, általában minden mozdulat fájdalmas a betegeknek, pláne, ha még drain-jük is van (ez egy cső, amit műtét után a sebben hagynak, hogy azon tudjon ürülni a trutyis váladék). Általában a betegek azért szenvednek nagyon, mert a megengedett fájdalomcsillapító mennyiség kevés ideig hat, és nagyon tudnak szenvedni, míg a következőt meg nem kaphatják... Szóval ez egyáltalán nem jó szórakozás! És szerintem ezt nem akarod magadnak abból ítélve, hogy azt írtad, ne legyen fájdalmas. Hát ki kell, hogy ábrándítsalak. Általában "kórház=fájdalom"-pláne a műtét! Nemhogy annak örülnél, hogy egészséges vagy. Szerintem találj magadnak valami értelmes elfoglaltságot és ne ilyen butaságokon gondolkozz.
22/L (ápoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!