Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegséget kapjak el...

Milyen betegséget kapjak el és hogyan, ha azt akarom, hogy megoperáljanak? Vagy hogyan fertozzem meg magam? Akármi szóba johet, ami nem fájdalmas!

Figyelt kérdés

Azt akarom, hogy megoperáljanak, még soha nem operáltak, kórházban csak kiskoromban voltam... Mit csináljak, hogy keruljek be a kórházba?

Úgy jó lesz, hogy napokig nem alszok és nem eszek?

2009. júl. 30. 01:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%

Kérem a címed! Elmennek a haverjaim,szétvernek,eltörik kezed-lábad,kiverik a fogaidat,törik az állcsontod,reped a bordád. Tuti 1 év kórház.Ja! és így még az altatást is kipróbálhatod:))

Akarod baby???

2009. júl. 30. 07:35
 12/34 anonim ***** válasza:
94%

a kórházi altató olyan, hogy számolsz, 1, 2, 3 és bumm, elalszol, nem is emlékszel az egészre.

mellesleg amihez altatnak, az nagyobb műtét. ami azzal kezdődik, hogy koplalsz 1 napot majd kapsz egy katétert, nehogy bepisilj műtét alatt. már az maga kellemetlen. levetkőztetnek bugyira, vagy meztelenre, végigtólnak a kórházon(takaród mondjuk van), a műtőnél kétes kinézetű beteghordó férfiak rakosgatnak össze-vissza, majd megműtenek. utána felkerülsz osztályra, de a seb az persze baromira fáj, általában adnak fájdalomcsillapítót. nem lehet felkelni, így frankón a nővérek ágytálaznak a beteg alatt, mindenki szeme láttára. szóval a lábadozás több nap szenvedés.

szerintem is valahol a fejben van a gond, hidd el, bár úgysem fogod. ha több napig nem eszel és nem alszol bekerülsz kórházba, de azonnal rájönnek mi a baj, kapsz infúziót meg nyugtatókat és átszállítanak a pszichiátriára. más, szintén magadnak okozott sérüléssel is a pszichiátriára kerülsz, az orvosok sem hülyék, rájönnek. fertőzéssel meg nem operálnak. amivel megoperálnak az fájdalmas is, de sem rákot sem epekövet nem lehet magunknak produkálni. hiába nyelsz le valamit, az kijön magától is.

szerintem inkább kérj segítséget a problémádra, ha józal ésszel belegondolsz tényleg nincs vmi rendben, ha az minden vágyad hogy megoperáljanak és kórházba kerülj.

2009. júl. 30. 10:05
 13/34 A kérdező kommentje:
De ha kanalat vagy villát vagy mondjuk mobiltelefont meg ilyeneket nyelnék le akkor az nem jonne ki magától!
2009. júl. 30. 10:59
 14/34 anonim ***** válasza:
93%

nyelj le vmi kulcsot mondjuk. csak nehogy mérgezésed legyen és belehalj.

egyébként sztem te baromira unatkozol, javaslom szedj össze inkább barátokat, szórakozzatok, és keress magadnak egy pasit.

2009. júl. 30. 11:33
 15/34 anonim ***** válasza:
94%
teljesen mindegy, szerinted ki hinné el, hogy véletlenül lenyeltél egy mobilt. ráadásul ha lenyelsz egy villát/kést, akkor olyan kárt tehet odabenn, hogy nem csak a műtőt, de a hullaházat is kipróbálhatod egy úttal. ha meg túléled ugyanúgy pszichiátria. és komoly, ezzel ne játsz, mert beszámíthatatlannak, önmagadra veszélyesnek nyilvánítanak és egy diliházban végzed nyugtatókkal meg mindenféle gyógyszerrel teletömve.
2009. júl. 30. 11:34
 16/34 A kérdező kommentje:
Jólvan, hogy nem hinnék el, hogy véletlenul nyeltem le, de valahogy mégis ki kéne szedni belolem akár véletlenul kerult oda akár nem!
2009. júl. 30. 11:51
 17/34 anonim válasza:
95%
Örülj, hogy nincs semmi bajod.
2009. júl. 30. 12:10
 18/34 anonim ***** válasza:
94%
ez valószínűleg egy mentális kórkép, pszichiáterhez kéne elmenned.
2009. júl. 30. 13:27
 19/34 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, hogy komoly-e a kérdés, vagy nem, de én is valami hasonlóval küszködöm. :D

Csak én meg állandóan fogorvoshoz mennék. xD De tényleg! :D Mondjuk járok 4 hetente, mert van fogszabályozóm, de nekem ez nem elég! :D

Úgy döntöttem, hogy fogorvos leszek, lehet, hogy neked meg sebésznek kellene menned... :D

2009. júl. 30. 13:29
 20/34 A kérdező kommentje:
Nem leszek sebész... a médiát akarom :DD
2009. júl. 30. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!