Mivan hogyha nem hagyom magam megvizsgálni?
Holnap jön a suliorvos de én nagyon szégyenlős vagyok már kiskorom óta (igazából van is rá okom) ezért csak kiskoromban tudták leszedni rólam a ruhát mert akkor még meg tudtak ijeszteni. Aztán már kb 5-6-tól nem vetkőztem még orvos előtt sem. Csak a saját háziorvosom előtt merek, mert ha nem tenném meg tuti kinyírna. Most kilencedikes vagyok de nem akarom, nagyon nem és valószínűleg nem is fogom engedni. Eddig nem volt belőle semmi, csak elmondták, hogy milyen bunkó, szemtelen gyerek vagyok de nem tudom, hogy itt hogy középiskolában hogy működik meg ez egy másik orvos.
Történhet valami rossz ha nem vetkőzök le a suliorvos előtt?
15/L
Igen, olyan is van de az máskor. Legalábbis általános iskolában így volt. Van egy olyan amikor fehérneműben kell lenni mert meghallgat, megnézi, hogy van-e gerincferdülésed meg ilyenek.
A súlymérős, vérnyomásos dolgot a védőnő csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!