SÜRGŐS! Nagyon aggódom! Miért aludt egy mondat erejéig?
Figyelt kérdés
a barátommal beszéltem éppen telefonon, én valamit mondtam éppen, és azt vettem észre, hogy azt mormolja: "te a műteremben vagy", aztán ezután rögtön, felemelte a hangját: "mi? tessék?! elaludtam!!!" saját magára felébredt, mert neki is furcsa volt, hogy miért mondta ezt. és azt mondta, hogy álmodott, teljesen tisztán emlékezett rá, hogy én valami műteremben voltam. kicsit megijedtem... mitől lehet ez? és nem kialvatlan.. aggódom. előre is köszi!2012. szept. 10. 18:26
2/4 A kérdező kommentje:
én is annak néztem utána. nem tudom. de még sosem volt vele ilyen, most volt először.
2012. szept. 10. 19:14
3/4 A kérdező kommentje:
oké kiderült hogy már mégis fordult vele elő ilyen -.-
2012. szept. 10. 19:42
4/4 anonim válasza:
Menjen el egy orvoshoz kivizsgálásra. Volt narkolepsziás ismerősöm, kezeltethető, szóval hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!