Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek begyógyul?

Szerintetek begyógyul?

Figyelt kérdés
Sikerült a felmosott járólapon elcsúsznom, és bevertem a fejem a konyhaasztal peremébe. Szétcsattant a szemöldököm alatt a csontnál a bőr kb. 2 cm szélesen, utána megindult kétszer is a vér egy-egy kövér cseppben, letöröltem és utána már nem vérzett. Ahogy elnéztem, rendesen szétnyílt a bőr, de a csont nem látszik ki alóla. Lefertőtlenítettem alkoholos oldattal, és ragtapaszt tettem rá. Nem tudom, hogy ilyenkor szokták-e varrni? Kicsit érzem csak, nem fáj nagyon, de biztos be fog lilulni, azért most vasárnap este nem rohannék az ügyeletre összevarratni. Szerintetek begyógyul teljesen, vagy marad utána heg?
2012. szept. 9. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártana bevarratni.
2012. szept. 9. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy varratni sem ártana, de manapság az ilyeneket nem varrják, ha fölösleges. Valószínűleg egy speciális, keskeny, nagyon erős ragtapasz szerűséggel fogják össze. Tapasztalat...
2012. szept. 9. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!