Lehet tenni az ellen valamit, hogy ne legyen piros az arcom amikor sportolok?
Figyelt kérdés
Itt most nem arról van szó,hogy egy kicsit kipirosodok amikor sportolok valamit, 10 perc után az egész arcom rákvörös lesz és nagyon zavar. Mindig megjegyzik, hogy ,,hú milyen piros az arcod" tudom,hogy nem gúnyolódásból mondják de annyira utálom. Tesiből is most fogunk futni a nagy melegben és megint tiszta piros lesz a fejem. Ez ellen lehet valamit tenni?
15/L
2012. szept. 9. 12:21
1/2 anonim válasza:
szerintem ha többet sportolnál nem terhelne meg annyira a tesi óra. egyépként vannak ilyen típusú emberek akiknek több hajszálér van az arcukban és könnyebben kipirosodik. nem kéne hogy téged ez ennyire zavarjon
16/f
2/2 A kérdező kommentje:
Értem :/ Azért zavar ennyire mert elég önbizalom hiányos vagyok, így meg még csúnyábbnak látom magam :|
Köszi a választ :)
2012. szept. 9. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!