Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Teljesen megfog gyógyulni a...

Teljesen megfog gyógyulni a mamám lába?

Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy már több,mint 7 hónapja fáj a mamám lába,és hát elment orvoshoz,mert nem enyhűlt a fájdalom éés kiderült,hogy csonthártya gyulladása van!és a bal sarkábanvan egy 4 és 9 mm-es csontkinövés jelentkezett,kapot valamilyen fizikó kezelést meg ludtalpbetétet,és fájdalom csíllapítot,de nem használ semmi sem neki.október 6.-ra kapott időpontot az Uzsoki korházba,de alig bír menni...és október 6.-a messze van még:( várom a válaszokat! 17/L
2009. júl. 29. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, szerintem meg kellene próbálni a maszekot. Ott talán egy-két hét várakozással, persze több pénz kifizetése után kap időpontot... ez annyival jobb, hogy nem szeved, viszont többet kell nektek fizetni. Ti tudjátok mit tehettek meg, kitartást!
2009. júl. 29. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom,de szerintem már soha nem lesz olyan a mamád lába mint régen.Szerintem teljesen már nem fog meggyógyulni,de tünetmentessé tehetik,tehát kevésbé fog neki fájni.

Jobbulást a maminak.

2009. júl. 29. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:

zet a csontkinövést sugarazni szokták ése elég nagy számban gyógyulnak az emberek, csak van esélye hogy visszanő.

Ki kell várni az időpontot, mindehol túlterheltség van.

kórházi dolgozó

2009. júl. 31. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!