Teljesen megfog gyógyulni a mamám lába?
Figyelt kérdés
az a helyzet,hogy már több,mint 7 hónapja fáj a mamám lába,és hát elment orvoshoz,mert nem enyhűlt a fájdalom éés kiderült,hogy csonthártya gyulladása van!és a bal sarkábanvan egy 4 és 9 mm-es csontkinövés jelentkezett,kapot valamilyen fizikó kezelést meg ludtalpbetétet,és fájdalom csíllapítot,de nem használ semmi sem neki.október 6.-ra kapott időpontot az Uzsoki korházba,de alig bír menni...és október 6.-a messze van még:( várom a válaszokat! 17/L2009. júl. 29. 16:11
1/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, szerintem meg kellene próbálni a maszekot. Ott talán egy-két hét várakozással, persze több pénz kifizetése után kap időpontot... ez annyival jobb, hogy nem szeved, viszont többet kell nektek fizetni. Ti tudjátok mit tehettek meg, kitartást!
2/3 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,de szerintem már soha nem lesz olyan a mamád lába mint régen.Szerintem teljesen már nem fog meggyógyulni,de tünetmentessé tehetik,tehát kevésbé fog neki fájni.
Jobbulást a maminak.
3/3 anonim válasza:
zet a csontkinövést sugarazni szokták ése elég nagy számban gyógyulnak az emberek, csak van esélye hogy visszanő.
Ki kell várni az időpontot, mindehol túlterheltség van.
kórházi dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!