Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezek normál méretek vagy...

Ezek normál méretek vagy fogynom kéne?

Figyelt kérdés

Magasság: 165 cm

Testsúly: 66,8 kg

Csípő: 97,5 cm

Csípő: 74,5 cm

Comb: 59,5 cm

Kar: 31 cm

23 éves vagyok

2012. szept. 8. 17:36
 1/9 A kérdező kommentje:
A 74,5 az a derék. :)
2012. szept. 8. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nő vagy és igen, fogynod kéne min. 60kg alá.
2012. szept. 8. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:

A méretek jók, de a súlyod miatt kéne javíts az emésztéseden. Mindennap kakilsz? Ha nem, akkor erre kéne rámenni, a regenerálásra gyógyteákkal, olajokkal, táplálkozással, tápl. kiegészítőkkel, kicsi mozgással. Néhány kiló le fog menni.

Amúgy a BMI felső határán vagy, nincs plusszod, de hosszú életre tervezz, és akkor törődj ezekkel!:)

2012. szept. 8. 17:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Átlag naponta van székletem, de nincs pajzsmirigy-alulműködésem, meg normálisan eszek, magas rosttartalmú dolgokat, úgyhogy nem tudom, hogy mitől lehet.

2012. szept. 8. 21:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Mármint átlag 5 ötnaponta.
2012. szept. 8. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:

5 széklet 5naponta?

1 széklet naponta?

Jól értem?

2012. szept. 8. 21:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Jaj, nem tudok írni...

Szóval akkor: 5 naponta van székletem. :)

2012. szept. 8. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:

AKKOR EZ AZ EGY BIBI VAN!!!!

Ami túlsúlyod van, az csak annyi, hogy már ez az emésztési probléma halmozódik egy ideje. Eltaláltam! Ráéreztem! Tisztánérző vagyok?:)

Szóval én is evvel kísérletezgetek, mert nekem is előfordul, hogy ennyire ritkán van.

Dr. Hummel cikkeit olvastam, ő székrekedés- és fogyókúraszakértő, én magamra nézvést azt szipkáztam ki belőle, hogy a telítetlen zsírsavakból kell fogyasztani sokat, tehát olajakat. Testépítőktől is tudom, hogy ők is isznak olajakat a testzsírjuk csökkentésére, mindjárt belinkelem a topicomat erről Neked.

Meg egy rakat gyógytea van, amit erre javasolnak, még nem próbáltam végig őket. Borsosmenta teát próbáld elsőnek, finom, kellemes, és valamicskét segít ebben az ügyben is!

2012. szept. 8. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Elvileg minden étkezés után kéne WC-re menni, van ismerosom, aki cérnavékony, és napi 5x kakil

Itt a topicom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__3155525..

Énnekem egy bioboltban a Máriatövismagolajat ajánlották, de az fél deci (2-3 heti adag) 1500-2000 Ft, úgyhogy már elkezdtem nézegetni a közértben az egyéb olajakat, melyikben van sok telítetlen zsírsav. EGYES olivaolajakban és tökmagolajban például.

Amúgy jót tett nekem a Máriatövismagolaj is.

Csak szerintem nagyobb mennyiséget kéne ilyen olajokból fogyasztani, és ahhoz az drága.:)

2012. szept. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!