Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 20 hónapos gyereknél orrszívás...

20 hónapos gyereknél orrszívás (porszívóval) helyett mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon erős Zanussi porszívónk. Kislányom 20 hónapos és náthás. Orrszívó-porszívóval kiszívtam az orrát. Majd újra feltelt neki. Szívás közben túlmelegedik a porszívónk és míg vissza nem hűl nem tudom bekapcsolni, addig pedig nem tudom kiszívni az orrát. Ilyenkor mit tudnék csinálni? Próbáltam kifújatni vele az orrát, hiába mutattam neki mit kell neki csinálni, nagyon gyengén utánozta és így nem lett eredménye.
2012. szept. 7. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáljátok úgy, hgy először orrspray-t vagy orcseppet adsz neki és rá 5 percre szívod ki az orrát, az ugyanis jobban fellazítja, több és könnyebben kijön. Sajnos a nagon bő váladék esetében akár folyamatosan lehetne szívni, de az nem is jó. Két orrszívás között teljesen jó a zsepi. Mielőbbi gyógyulást!
2012. szept. 7. 14:31
 2/3 anonim válasza:
Így van, mármint ZSEPI. :) Kisfiam 22 hó, s gyönyörűen fújja az orrát zsepibe. Tanítsd meg neki, hogyan kell. Nem azt mondom, hogy nem szívom az orrát, de közel sem annyit, mint régen kellett. :)
2012. szept. 7. 15:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Közbe megtaláltam, hogy lehet gyengíteni a porszívón. :) Eddig nagyon ritkán kellett a porszívóhoz hozzányúlnunk, mert nem volt beteges. Hála égnek. Kopp-kopp.

Tanuljuk a zsepibe fújást. Még van mit gyakorolni, de már legalább már megy is bele valami.

Köszi

2012. szept. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!