Milyen betegségekre adnak az orvosok teljes felmentést testnevelés alól?
Megterhelésre túlzott szívdobogás, fejfájás, szédülés, térdfájás és kattogás, lúdtalp, bokafájás. Erre adnának teljes felmentést?
Vagy mire adnának? És hogy érdemes nekikezdeni? Bemegyek az orvoshoz, és közlöm, hogy ez-meg ez a bajom, és ezt meg ezt szeretném? Vagy csak adjam elő, hogy mi a bajom, és sajnáltassam magam, hogy testől fáj meg minden?
Adjatok ötleteket, tudom-tudom, egészség meg minden, de magamtól is tudok edzeni, és elég sokat biciklizek, van, hogy gyúrok is néha.
Arra gondoltam, hogy gyógytesire se kelljen járni, hanem a bizonyítványba felmentve szerepeljen?
Én is így vagyok haver :)
Nekem asztmám van, terhelésre előjön. Kicsit köhécselek a doktornőnél és kapok egy könnyített felmentést :)
Amúgy én is nagyon sokat mozgok, rendszresen bicózok, gyaloglok(gyors tempóban) és gyúrok. De a tesiórát ki nem állhatom.
Sportorvoshoz menj, és szenvedj kicsit. Ő majd felajánlja a lehetőségeket. Nekem tempós, komoly több km-es futásnál köhögésrohamaim vannak szal nem hazudok de a dokinál szerintem belefér, hogy kicsit köhécselek és mondom, hogy tegnap coopret futottunk azért köhögök.
Mindenképpen mond, hogy nem bírod a rendszeres testnevelés órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!