Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Orvoshoz kéne...

Mi lehet a baj? Orvoshoz kéne mennem?

Figyelt kérdés

Nagyon könnyen elfáradok mostanában. Csak egy példaként: megmosom a fogam és lezsibbad, fáj a kezem, gépelésnél is zsibbad a kezem. Rengeteget alszom és mostanában rengeteget iszom (bár ez a meleg miatt is lehet). Lezuhanyozok és le kell feküdnöm annyira fáradt leszek és ehhez én még fiatal vagyok! Illetve nem tudom ide tartozik e de mostanában nagyon száraz a mellkasomon, a hátamon és a vállamon a bőr és már szét vakartam!!!

Szerintetek ez komoly baj lehet? Menjek orvoshoz, vagy felesleges?

2012. szept. 5. 20:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a vállam is annyira fáj, hogy például a melltartómat nem tudom kikapcsolni. De csak ha hátra fele nyúlok vele amúgy annyira nem. És ez már hetek óta tart.
2012. szept. 5. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Legvaloszinubb, hogy pajzsmirigy-elegtelenseg; feltetlenul menj minel hamarabb orvoshoz, mert ha elhanyagolod, sulyos szovodmenyekhez vezethet (szivelegtelenseg, mentalis leepules, koma stb).
2012. szept. 5. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
uhh értem, köszönöm a választ! akkor mindenképp elmegyek, gondolom ha sima háziorvoshoz megyek az jó...?
2012. szept. 5. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, jo. De ne halogasd; ha belathato idon belul nem tudsz elmenni hozza, inkabb menj be a surgossegire.
2012. szept. 6. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!