Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanásos mitesszeres váll...

Pattanásos mitesszeres váll és hát, mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek és még mindig nem múltak el a pattanásaim. Bőrgyógyásznál is voltam már többször, de nem mentem vele semmire, mert a kencék vagy nem segítettek, vagy csak rontottak a helyzeten. Mikor fogom kinőni?? Vagy nem lehet? hogyan tudnám eltüntetni őket a belőlük visszamaradott hegekkel együtt?

2012. szept. 4. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
A zineryt-et próbáltad? Nekem az vált be, szépen letisztított
2012. szept. 4. 21:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam, nekem az nem vált be :/
2012. szept. 6. 16:14
 3/3 anonim válasza:
Nem mostani post, úgyhogy ha megoldódott a probléma, tekintsd válaszomat semmisnek:) Ugyanezen problémával küzdök én is, pedig már igen túl vagyok a 20-on :) Kencék nekem sem segítettek semmit, viszont alapos böngészés után ráakadtam több természetes megoldásra. Nem szeretem az összekutyult gyógyszermaffia által kreált ijesztő nevű vackokat. Amit találtam és eddig igencsak hatásosnak bizonyult, az a kókuszolaj. Egyrészt, mivel elég durván vízhiányos a bőröm, a benne lévő zsírsavak elég jól helyrehozzák, (persze újonnan 3-szor annyi vizet iszok, mint eddig, mert ha nincs mit megkötnie, semmit sem ér:D) másrészt kitűnő baktérium és gombaölő hatása van. A többi olajhoz képest könnyebben felszívódik, hagyja levegőzni a bőrt. Pattanások ellen kitűnő! Néha kibelezek egykét aloe levélkét, és összekeverem kókuszolajjal, meg egy kis citromlével (pontos arányok nincsenek, épp ahogy jónak látom), elég rémes állaga lesz... Pakolásként a bőrömre kenem, és úgy fél óra múlva lemosom... Csodákat művel!
2013. febr. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!