Ilyen szokott más emberekkel is történni? :O
Figyelt kérdés
Éppen kb. 1 héttel ezelőtt szórakoztam a barátnőmmel,úgy hogy felhúztam az ő boxerjét és ő egyből azt szúrta ki és ütögetett meg nagyon elvoltunk :) De utána támadt egy probléma :/ Az hogy mivel a barátnőm miteszres meg kicsit pattanásos ezért a hímvesszőm lefordított fele miteszeres lett :/ Amikor ezt mondtam a barátnőmnek csak ámult!
De végül is mind ketten hibásak vagyunk! :S
A jövő életemben ezzel nem lesz gondom?
16/F Ha valaki kérdezné hány éves a barátnőm,akkor nem kell megkérdezni,mert ő 17 éves.
Komoly válaszokat szeretnék.
2012. szept. 3. 20:36
2/5 anonim válasza:
A mitesszer nem megy át boxerrel :D
3/5 A kérdező kommentje:
Jó hát de hogyha nem mosott kezet amikor az arcához nyúlt és úgy nyúlt hozzá akkor viszont lehetséges :S
2012. szept. 4. 19:36
4/5 anonim válasza:
Dehogy lehetséges, a mitesszer nem fertőző.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor csak gondoltam na mindegy azért köszönöm hogy segíteni akartatok :)
2012. szept. 5. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!